Glastelescoop

Telescopisch wassen met glastelescoopbewassing

Staan we voor grotere hoogten? Geen enkel probleem bij Glazenwasserij Van Elten. Daarvoor maken we gebruik van een telescopisch systeem voor glasbewassing.

Met die techniek vergroten we onze actieradius vanaf de grond tot maar liefst 13,5 meter. Daardoor is er ook voor panden met een verminderde bereikbaarheid altijd een oplossing.

Het systeem werkt met osmosewater; water waaruit kalk en mineralen zijn verwijderd, zodat het eindresultaat merkbaar verbetert. Zichtbare zeepresten zijn verleden tijd, ramen drogen streeploos op.

Speciaal voor dit systeem zijn er diverse soorten borstels ontwikkeld, waardoor glasbewassing ook vriendelijk voor kozijnen en omlijsting is. Ook voor het schoonmaken van lichtbakken, gevelbeplating, zonnepanelen of zonwering is het daardoor een efficiënte en effectieve oplossing.

Ergonomisch verantwoord werken

Glazenwasserij Van Elten besteedt extra aandacht aan de werkomstandigheden. Daarom wisselen we het werken met het telescoopsysteem regelmatig af met andere methoden. Daardoor blijft de fysieke belastbaarheid van medewerkers gewaarborgd.