Spinnen verwijderen

Weg met spinnen, maar wel op een diervriendelijke manier

Elke eigenaar of gebruiker van een pand in de nabijheid van water kent het probleem: spinnen nemen al gauw hun intrek aan de muren en in de kozijnen. Dat maakt de uitstraling van uw pand er niet mooier op.

Een paar van die spinnenwebben hebben al gauw een ontsierend effect. Is er een oplossing zonder dat u meteen voor minder vriendelijke methoden moet kiezen? Ja, die is er: door Van Elten spinnen op een natuurlijke manier weg te laten halen.

100% diervriendelijk 

De aanpak kent twee stappen. Stap 1 Het verwijderen van alle spinnen met een borstel. De spinnen geven we een andere plek in de natuur. Daarna maken we uw kozijnen en gevel verder schoon. Stap 2 Het bewerken van de gevel met een speciale vetzurenzeep, waardoor de spinnen vervolgens geen web meer kunnen maken op die plekken. En maak u geen zorgen, het is een middel dat 100% vriendelijk is voor dier én mens. Het resultaat van het middel is dat uw kozijnen en houtwerk minder aantrekkelijk worden voor spinnen om er een web te bouwen.

Voor een goed effect is het belangrijk de behandeling regelmatig te herhalen: om de paar maanden. Dat levert u een fraaier pand op. Zonder dat het ten koste gaat van de natuur.