Impregneren

Een goed geïmpregneerde gevel gaat langer mee

Gevels vervuilen vroeg of laat. Natuurlijk heeft een professionele gevelbehandeling van Glazenwasserij Van Elten meteen zichtbaar effect. Maar wilt u langer plezier hebben van uw schone gevel? Dan adviseren we u die te laten impregneren.

Een onzichtbaar laagje maakt dat water en vuil geen kans meer hebben om zich aan stenen en metselwerk te hechten. Met dubbel resultaat: een geïmpregneerde gevel blijft langer zijn uitstraling behouden. En uw gebouw gaat langer mee!

Goed impregneren is vakwerk

Glazenwasserij Van Elten is gespecialiseerd in het impregneren van grotere oppervlakten. Inclusief alle facetten die daarbij om de hoek komen kijken. Geen onderdeel mag worden overgeslagen; dat kan het effect van de behandeling al teniet doen. Scheurtjes en oneffenheidjes in het voegwerk moeten vooraf netjes worden weggewerkt. En in sommige gevallen is een grondiger aanpak nodig: bij voegwerk dat aan het eind van zijn levensduur is, kan een complete gevelrenovatie een economischer oplossing zijn.

Professionele apparatuur en middelen

Met professionele (airless) spuitapparatuur realiseren we een optimaal resultaat. Natuurlijk zorgen we ervoor dat andere delen van uw gebouw - van kozijn tot dakleer - goed beschermd zijn tijdens het spuiten. Ervaren als we zijn, maken we ook gebruik van de beste impregneermiddelen die er zijn.